İzlebizle.net

13 Ocak 2011 Perşembe

Ben Efsaneyim - I Legend 2007 Türkçe Dublaj


En İyi 50 Film:27. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.7/10
IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim
Yönetmen:Francis Lawrence
Oyuncular:Will Smith, Alice Braga, Willow Smith, Charlie Tahan, Salli Richardson, Dash Mihok, Paradox Pollack, April Grace, Marin Ireland, Mike Patton, Thomas J. Pilutik, Abraham Sparrow, Adhi Sharma, Alexander Dipersia, Anika Ellis, Anthony C. Mazza, Anthony Vincent, Asa Liebmann, Blake Lange, Caitlin Mchugh, Calista Hill, Charlie Sutton, Darrell Foster, David Hamilton Thomson, Deborah Lohse, Deborah Collins, Drew Leary, Eric Jenkins, Eric Spear, Erin Owen, Exo , Gabriella Hill, Grasan Kingsberry, Greg Wattkis, Hannah Sim, Heather Lang, Hollie K. Seidel, Ian Mclaughlin, James Michael Mccauley, Joanna Numata, John Grady, Jon-paul Mateo, Katherine Brook, Kennis Hawkins, Luke Miller, Lynna' Davis, Madeline Hill, Marc Inniss, Mark Steger, Moses Harris Jr., Okwui Okpokwasili, Pedro Mojica, Reed Kelly, Samuel Glen, Steve Cirbus, Tyree Michael Simpson, Vince Cupone, Will Rawls, William Schultz
Senaryo:Akiva Goldsman, Mark Protosevich
Senaryo (Kitap):Richard Matheson
Yapımcı:David Heyman, Akiva Goldsman, Erwin Stoff, Bruce Berman, Michael Tadross
Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie
Müzik:James Newton Howard
Dağıtım:Warner Bros
Filmin Websitesi:iamlegend.warnerbros.com
Süre:1 saat 41 dk

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.
Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder